Over ons

Ellen Braet (10 jaar kapsalon Tendens) en Grietje Schoonooghe (15 jaar Schoonheidsinstituut Schoonooghe) hebben hun ervaring als kapster en schoonheidsspecialiste samengebundeld en kwamen zo tot een totaal concept, genaamd Concept Studio. Sinds oktober 2012 opende Concept Studio haar deuren in de Vossensteert 25 te Brugge, Assebroek. Sindsdien worden zij als team bijgestaan door Dewitte Sandy (18 jaar ervaring), Olga en Shana Dezutter (schoonheidsspecialiste).

Concept Studio gaat om een concept waarbij verschillende studio’s onder één dak aanwezig zijn en dit zonder een welnesscenter te zijn. Met als enig en centraal doel: een totale verzorging aan te bieden voor elk wat wils en op ieders maat. Het is voor ons belangrijk om iedereen een verzorgd, gestyled maar vooral een tevreden gevoel mee te geven.

Ellen, Sandy en Olga geven als kapsters graag de nodige kleur- en haarstijladvies en haarverzorgingtips by Schwarzkopf met u mee.

Voor het schoonheidsgedeelte werken Grietje en Shana met het wereldbefaamde merk Yon-Ka. Yon-ka is een Frans merk dat bekend staat voor zijn kostbare produkten en verzorgingsrituelen. Yon-Ka werkt vooral met etherische oliën, planten- en fruitextracten en marine werkstoffen. Yon-Ka voorziet voor de mannen een eigen lijn en kunnen bij Yon-Ka terecht voor hun huid- en lichaamsverzorgingen. Ook voor de kids en de teenagers (< 18j) voorzien wij specifieke behandelingen voor haar en huid. Voor hen zijn er speciale, verlaagde prijzen voorzien.

Na een zalige gelaatsverzorging kan u eventueel nog genieten van een bruching of u kan eventueel tijdens de haarkleuring van een schoonheidsbehandeling genieten. Dit is op afspraak maar ook welkom zonder!

Concept Studio vindt u terug in de Vossensteert nr. 25, 8310 Brugge.
Dit met ruime parking achteraan!